Rreth Nesh

Hotel Ble Ble eshte nder hotelet me me experience ne Vlore dhe I inaguruar ne 2008 me mireseardhjen e Miss Globe! Hoteli jone eshte mundesia me e mire per akomodim ne Vlore and ploteson 4 yje plus ne baze te faciliteteve.